Projektarbete

Hej!
Vi heter Sara Larsson och Amanda Forsberg, vi är 19 år gamla och kommer från Arboga respektive Laxå. Vi går båda två sista året på John Bauergymnasiet på it-media programmet i Örebro. Vi har nu projektarbete i skolan och vi har bestämt oss för att cykla Gotland runt mellan den 14-22 april. Vi ska dock inte bara cykla utan även hjälpa till att lansera Gotland som en fin cykel-ö genom att dokumentera vår resa med foto och film.

Vårt mål med projektet är att ha cyklat de 50 milen runt Gotland på en vecka och samtidigt hunnit dokumentera vår resa. I och med det ärvårt syfte med projektet att ge oss själva en utmaning då ingen av oss har någon erfarenhet av långdistanscykling, samt att hjälpa till att lansera Gotland som är en bra och fin cykel-ö.

Vi kommer lägga vårt fokus på själva Gotland, på öns miljö och sevärdheter och hur det är att cykla på Gotland då cykling är ett oerhört populärt färdmedel på ön, främst av turister på somrarna. Visbys turistbyrå kommer därför att få ta del av det färdiga materialet och förhoppningsvis ha användning av det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0