Dag 8

Efter gårdagen var vi helt utmattade och hungriga. Vi lagade lite mat och sedan hoppade vi direkt ner i sängarna och slockanade på två sekunder. Klockan ringde halv åtta och vår sista dag var nu kommen. 

Till vår otur så hade vi glömt att handla frukost för morgonen så det fick bli ett paket nudlar. Det gick ner det med och sedan trampade vi iväg. Vårt första stopp blev bara några hundra meter bort från stugan, stranden. Filmade och fotade lite där innan vi fortsatte mot Visby. Galet fint!

Vid det här laget var vi ganska trötta i benen och ville inget hellre än att komma fram. Vi var ganska sega i benen och det hände inte så mycket efter vägen. Men vi trampade på och helt plötsligt rullade vi ner mot hamnen i Visby. Känslan där med vinden i håret var nästan obeskrivlig. Vi hade klarat det, vi var framme! Vi lyckades ta oss runt Gotland på cykel på en vecka.

Lämnade cyklarna och kärran hos Björn för att sedan gå på båten och återvända till verkligheten igen. 
Vi vill återigen tacka alla sponsorer som har varit med och gjort denna resa möjlig för oss, det har verkligen varit en upplevelse och vi vill rekommendera alla att någon gång i livet göra det vi gjorde.

Dagens sträcka: 4 mil



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0