Dag 7

Efter att ha sovit som kungar och ätit en riktig hotellfrukost på Grågåsen följde vi med på en rundtur nere i Storsudret, med en kille vi träffade igår på puben erbjöd sig att ta med oss på, Tobbe Björk. Så det tackar vi så jätte mycket för, skönt att få slippa cyklarna för några mil. Vi var bland annat nere vid Hoburgsgubben som ligger så långt ner på Gotland som man kan komma. 

Efter rundturen satte vi oss på våra cyklar och började med tunga ben trampa upp mot Klintehamn, 4 mil väntade nu och klockan var snart redan 3. Det var ett par riktigt tunga 2 första mil. Efter x antal rump och bensträckare stannade vi till vid en fårhage och filmade lite. Då kom ägaren ut och fråga om vi vill följa med in och gosa lite med lammungarna. Dum fråga, klart vi ville!! Blev ju helt kära, så där inne blev vi sittades ett tag med alla småtingar, 2 veckor gamla var dom! 

Det visade sig att det var Bonde söker fru vinnarens mammas får och ladugård. Och tro på fan att när vi följer med henne ut i hagen så kommer han där, Fredrik! Men klockan tickade på och vi var tvugna att trampa vidare. Men nu gick de två sista milen lättare, nu hade vi fått upp humöret! Förutom en miss på GPSen sista kilometrarna, mitt ute på landet klockan 9 på kvällen utan mobiler som hade dött, så gick det riktigt bra! Så ikväll sover vi på Föjdelgårdens vandrarhem några kilometer innan Klintehamn, fint ställe med nära till havet!

Dagens sträcka: cirka 4 mil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0