Dag 6

Efter en natt med både regn och storm blev det en ganska sömnlös natt för oss båda. Regnet fortsatte även under morgonen och in på förmiddagen. Men vi var inte bittra för de, vi lämnade Gangvide farm vid 12 slaget och fortsatte vår resa ner till Närsholmen. Fast då vädret inte var på topp såg vi inte så mycket av själva holmen, utan mest dimma och regn. Men fyren stötte vi allt på och goa gotläningar. 

Bådas ena knä har tagit skada av vår resa så idag mådde de inte alls bra + allt regn och förkylningar vi åkt på. Men vi peppade varandra genom att sjunga och tönta oss på vägarna till vårt nästa mål som var GråGåsen här i Burgsvik. Regnet gav med sig tillslut vid 2 slaget, så efter det fick vi upp humöret ännu mer och dagen blev inte så tokig ändå! Men även idag hade vi svårt att hitta matställen, så det blev en macka och potatissallad från Ica, behöver ju inte alltid vara lyxmiddag! 

När vi väl landat här på GråGåsen gick vi ner till puben på gården och fick oss lite käk och trevliga samtal. Verkar vara ett toppenställe med härlig personal! Det är här det har spelat in teve programmet Så mycket bättre också. Vi har dock upptäckt att våra rumpor har tagit mer stryk än vi räknat med, skavsår!! Men det jämnar ut sig när vi nu får sova i samma säng som Petter och Timbuktu har sovit i.

Dagens sträcka: 5 mil
Dagens tips: Det klassiska, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!





Kommentarer
Postat av: Cathrine

2012-04-21 @ 00:48:07
Postat av: Cathrine

Härliga upplevelser och jag blir lite smått avundsjuk :)

Nu närmar ni er målet! Bra jobbat!

2012-04-21 @ 00:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0