Dag 5

Efter lite frulle rulla vi iväg ännu mer söderut vid 11 tiden, lite senare än beräknat, som de andra dagarna också ;) vad är det som alltid ska ta sådan tid på mornarna? vi planerar ju för varje minut innan vi går o lägger oss! jaja.. fram kommer vi och det är det viktigaste!

Idag var målet Gangvide Farm som ligger strax utanför När. Vi tog dock en liten omväg ner för att åka igenom Katthammarsvik en sväng som ska vara ett fint sommarställe med bland annat ett bra fiskeläge. Vädret ska vi absolut inte klaga på, solen titta fram lite då och då och temperaturen låg väl på en sisådär 8 grader. Ni skulle dock ha sett våra ansiktsuttryck när vi kommer in i Katthammarsvik, skit hungriga och trötta, och det enda som står på menyn är strömming med potatismos!! besvikelsen.. men goa som gotläningarna är så fixa tanten fram lite falukorv i ugn till oss!

Vid 7 tiden var vi framme på Gangvide farm och vårt boende för natten. En sjukt stor gård, förutom deras egna hus fanns det djur, ladugårdar, traktorer, bilar, en å och mycket mer att se. De driver stora arrangemang på sommrarna där gamla raggarbilar står i fokus. Så hit vart vi nyfikna på att komma tilllbaka till när det är varmare och allt är igång.

Dagens sträcka: 6 mil
Dagens tips: Glöm inte att tanka när ni är ute och cyklar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0