Dag 3

Värken i ben och rumpa från gårdagen börjar släppa lite, men absolut inte helt.

Vi började dagen med en regnig/lite snöig förmiddag då vi trampade iväg mot Bungemuséumet för att ta oss en titt där. Det var verkligen ett mysigt ställe med gamla förvarade hus och dess inredning. 
När vi var klara där tog vi 5 minuters-båten över till Fårö där vi skulle besöka Bergmancenter, ett ställe där man bevarar saker från Ingmar Bergmans tid. Vi hade räknat med att det skulle finnas någon restaurang, helst sibylla i närheten men icke sa nicke, vi fick trampa en mil för att komma till närmsta Ica där vi fick låna micro för att värma den maten vi köpte. 

På vägen tillbaka till båten stannade vi och pratade med både får och kossor, fick dock inte så mycket respons. De vände röven mot oss och gick där ifrån, så det var bara att trampa vidare. Saras kedja hoppade, två gånger också. Men det löste sig, klart man är händig. Vi stannade även på Fårös finaste strand, den var kanske inte så fin nu men vi kan tänka oss att den är fin när solen skiner och det kryllar av lättklädda människor. 

Vädret har varit lite upp och ner idag. Det har både regnat, snöat, blåst, haglat, solen sken, det var moln. Lite sådär har det sett ut hela dagen för oss. Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder? Eller? 

Dagens sträcka: ca 4 mil
Dagens citat: Amanda: -är det inte här vi ska åka? Sara: -nej nej det är fel, nu är du helt ute och cyklar. 
Dagens tips: Höll i mössan!






Kommentarer
Postat av: Per Folkesson

Bra jobbat (cyklat) Ni lägger väl er i tid så ni orkar med morgondagen. Den kan bli tuff för både ben och "röv". Lisbeth hälsar. Kram.

2012-04-18 @ 21:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0